Kera seeds - NLX Special

Feminized

Kera seeds - NLX Special
€ 7,- *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZKS26
Kera NLX Special
Al in de jaren tachtig zette Northern Lights de norm waar andere Indica's nu nog steeds op beoordeeld worden en zij blijft een van de meest vertrouwde namen en meest gevraagde variëteiten in de hedendaagse cannabiscultuur. Northern Lights domineerde jarenlang de verschillende oogstfestivals en won prijs na prijs, en dit leidde tot meerdere verzoeken om haar uit competities terug te trekken zodat de concurrentie ook een kans zou krijgen om een titel te winnen.
Herkomst
NLX Special is een in Californië ontwikkelde variëteit van Cannabis die in de jaren '60 van de 20e eeuw in Nederland werd ingevoerd en de basis vormde voor de huidige nederwiet. De plant is voornamelijk van de Cannabis Indica soort, maar er zijn vele kruisingen met andere variëteiten gemaakt om eigenschappen van die soorten toe te voegen aan die van Northern Light zoals de langere groei van de Cannabis sativa planten. Northern Lights is een van de sterkste soorten wiet.
gekruiste variëteiten van Northern Light zijn onder andere:
  • Northern Lights Special (NL special)
  • NLX wat staat voor Northern Lights x White Widow.

Kweekeigenschappen
NLX Special is compact, snel en zeer dicht, en in staat om meerdere probleemloze oogsten per jaar te produceren vanuit zaad of door stekken. Haar met rijp bedekte toppen hebben een honing-muskusachtig aroma vermengd met een aardse Afghaanse ondertoon en een hint jeneverbes – zeer verleidelijk wanneer zij gedroogd en gerookt wordt, maar merkwaardig zwak wanneer zij groeit en bloeit.
De combinatie van het bijna geen geur hebben, gemakkelijk te kweken zijn, hoge opbrengsten en een buitengewone harsproductie maken dat NLX Special de eerste keuze voor een Indica is - zowel vanwege haar kwaliteit als vanwege de opbrengst.

Effect en smaakbeleving
De smaak en effect van de NLX Special staat ook erg dichtbij de klasieke skunk cannabis soorten. Een heldere onspannen high die snel merkbaar is in het hoofd waarna hij langzaam doorzakt door je hele lichaam.  Door haar geschiktheid voor Sea/Screen of green proccessen, korte bloeperiode en hoge opbrengst is de NLX Special een zeer goede keuze voor de commerciele en de beginnende kweker.
Unieke eigenschappen

  • Snelle plant
  • Zeer dicht
  • Weinig geur tijdens kweken


Specificaties

Soort Cup Winnaar
Bloeitijd tot 8 weken, 8 tot 10 weken
THC High
CBD High
Hoogte binnen >80cm
Hoogte buiten >100cm
Oogstmaand Oktober
Geschikt voor Binnen en buiten, Buiten, Binnen
Sativa - Indica 25% Sativa 75% Indica

Alle tags