RQS - Critical

Feminised Binnen/Buiten

RQS - Critical
€ 9,- *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZ710

Opbrengst 65-75 gram
Oogstmaand Eind September
Hoogte van de plant 45-50 cm
Genetische achtergrond Afghani x Skunk
Effect Stoned, lichamelijk en mentaal
Cannabinoid gehalte Gemiddeld-hoog
Bloeitijd 7 weken
Type Sativa: 30% Indica: 70%

Bij het creeeren van een nieuwe cannabis soort zijn er altijd een paar belangrijke factoren waarmee rekening gehouden moet worden: kracht,smaak, groeigemak, geschiktheid voor verschillende klimaten enzovoorts. Geen van onze gefeminiseerde zaden brengt dit allemaal zo goed in balans als onze gefeminiseerde Critical.
Door zijn grote oogst, korte bloeitijd en goede smaak is de gefeminiseerde Critical de meest ideaale plant voor de commerciele kweker.

Onze gefeminiseerde Critical is een kleine Indica dominante marijhuana plant die niet gemiddeld niet groter dan 1 meter wordt.
De plant zal weinig ruimte overlaten en in zijn bloei overladen worden met buds wat de opbrengst natuurlijk ten goede komt.
Door haar korte lengte is de gefeminiseerde critical plant een zeer geschikte cannabis plant voor de discrete kweker.

Onder de juiste omstandigheden zal de Critical plant ongeveer 65-75 gram per plant opleveren bij een indoor kweek, en haalt gemakkelijk 600 gram gedroogde cannabis als opbrengst per vierkante meter.
Outdoors zal de Critical plant een optimaal resultaat halen in warme klimaten, maar vanwege haar korte bloeitijd is ze ook zeer geschikt voor een wat noorderlijk klimaat zoals Nederland en het Verenigd Koningkrijk.

Naast de kwantiteit van de opbrengst is ook de kwaliteit van de smoke een goede reden om voor de Gefeminiseerde Critical te kiezen.
De Critical is een Marijhuana plant die een enorm krachtige stoned effect zal geven wanneer deze via bong of joint gerookt wordt.
Iets wat resulteert in een ontspannen en kalmerend gevoel.

Specificaties

Soort Cup Winnaar
Bloeitijd tot 8 weken, 8 tot 10 weken
THC Medium, High
CBD Low
Hoogte binnen 60cm-80cm, >80cm
Hoogte buiten >100cm
Oogstmaand September
Opbrengst binnen 500-675 g/m²
Opbrengst buiten 500-600 g/plant, 600-700 g/plant
Geschikt voor Binnen en buiten, Buiten, Binnen

Alle tags