RQS - Special Kush #1

Feminised Binnen/Buiten

RQS - Special Kush #1
€ 4,- *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZ713
Type Sativa: 50% Indica: 50%
Opbrengst 65-150 gram
Oogstmaand Eind September
Hoogte van de plant Tot 3 meter buiten
Genetische achtergrond Afghan x Kush
Effect Helder en Energiek
Cannabinoid gehalte Gemiddeld-hoog
Bloeitijd 7-8 weken

Net zoals bij de skunk is ook de Kush een verzamel naam voor een hele familie cannabis soorten. Voor het ondekken van de Kush werden alle cannabis soorten cannabis sativa genoemd.
Echter weikte deze cannabis plant zo enorm af van de bekende cannabis sativa dat deze in een nieuwe catagory geplaatst moest worden.
Cannabis Indica dat vernoemd is naar de plek waar ze voor het eerst gevonden zijn werd een nieuwe begrip in de cannabis wereld.

Inmiddels weten we dat Indica's naast India ook in andere gebieden voorkomen, toch is de naam cannabis Indica blijven hangen.
Ook is het sindsdien gebruikelijk om nieuw ondekte cannabis genetica te vernoemen naar de plek waar het voor het eerst gevonden is.
Een van de eerste Kush soorten die ondekt is vandaar ook vernoemd naar het hinu berggebied van Afghanistan en Pakistan: De Hindu Kush.
De gefeminiseerde Special Kush van Royal Queen Seeds is een old school kush die we hebben door ontwikkeld zodat ook de nieuwe generatie cannabis rokers kan genieten van deze klasieke marijuhana soort.
Om ook de kweker met een kleine portomonee te kunnen voorzien van kwaliteit cannabis zaden hebben we besloten de Special Kush voor een zeer lage prijs aan te bieden.

De Special Kush zal elke ruimte inemen die hij kan inemen, bij een indoor kweek raden wij u ook aan om goed op te letten dat de Special Kush niet te groot wordt voor haar kweek ruimte.

Wanneer de Special Kush buiten gekweekt wordt zal ze veranderen in een heuze boom van meer dan 3 meter hoog.

Na 7-8 weken is de Special Kush klaar met bloeien en zal ze indoors gemiddeld 65-150 gram gedroogde cannabis per plant opleveren. Outdoor kan dit met voldoende voeding en ruimte oplopen tot 200 gram per plant. Wel heeft ze hier een warm klimaat voor nodig waar ze veel direct zonlicht kan krijgen.

De Special Kush maakt veel kleine compacte toppen aan die bij het oproken een hash achtige smaak geven en de roker verwend met een lang aanhoudende lichaamstone.
Voor mensen die graag een enorm grote cannabis plant in hun tuin willen hebben, of voor mensen die een iets kleiner budget hebben voor cannabis zaden is de Special Kush ver uit de beste keuze!

Specificaties

Bloeitijd tot 8 weken, 8 tot 10 weken
THC Medium
CBD Low
Hoogte binnen <60cm, 60cm-80cm, >80cm
Hoogte buiten >100cm
Oogstmaand September
Opbrengst binnen 400-500 g/m²
Opbrengst buiten 400-500 g/plant, 500-600 g/plant
Geschikt voor Binnen en buiten, Buiten, Binnen