Spliff - AK 5 Stuks regular

5 Stuks hybrid

Spliff - AK  5 Stuks  regular
Spliff - AK  5 Stuks  regular
17.50 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeZ890048
AK Reguliere Wiet Zaden

Hybride. (Colombian Gold x Highland Thai x Mexican x Afghani #1) x NL Special. Zeer stabiel en uniform. Compacte toppen met veel hars. Wierook-aroma met een pittige, zoete smaak.

We hebben een AK als moeder gebruikt en haar gekruist met onze sterkste NL Special (90% Indica) vader. Het resultaat is een Indica dominante AK met een nog hoger THC percentage. AK is een echte snelbloeier en doet het goed op alle media. Ze is zeer schimmelbestendig en ideaal voor een SOG kweek. Bovendien is AK één van onze meest stabiele soorten.

Zeer eenvoudig te kweken en heeft weinig voeding nodig, ze raakt bovendien niet gestrest van te hoge of te lage temperaturen. Voor optimale bloei snelheid kun je het beste wat ruimte tussen de planten te laten. Als je de lagere toppen dieft vormt ze één enorme hoofdtop, maar als je de ruimte hebt kan je haar ook goed 'supercroppen'.

De knalharde toppen hebben rode haartjes en zijn bedekt met kristallen. AK heeft een kruidige, zoete geur met een licht houtige noot. De smaak is kruidig en zoet. AK staat bekend als een van de meest krachtige wietsoorten, de high is een heerlijke mix tussen een licht psycho-actief effect en een ontspannende bodystone. Geschikt voor medicinaal gebruik bij o.a. menstruatiepijn, spierpijn, gewrichtspijn, neuropathische pijn, ms, slapeloosheid en depressie.